zaterdag 16 juli 2011

Twaalfde dag, van Pugets sur Argens naar Golfe Juan (eindbestemming)

De laatste rit vandaag, we zijn opgestaan bij een stralende zon rond 7.00h, rustig alles bijeengepakt en dan gaan ontbijten. De tafel was al gedekt, lekker croissantje, frans brood en confituur. Wat langer blijven zitten en dan zakken op de fiets geladen voor onze laatste trip, vertrokken om 10h30. We verkozen om langs de 'bord du mer' te rijden, mooi en iets meer wind. Het was weer genieten vanaf de eerste ogenblikken, richting St. Rafael, vanaf daar langs de kust. Adembenemend mooi, rechts van ons de zee, links de prachtige rode rotsen. Het ging wel nog steeds stevig op en neer, maar dat vinden we ondertussen best leuk. Het ging goed vooruit, iets na 12.00h waren we in Mandelieu. Even gestopt om een paar foto's te trekken en weer vertrokken. Vanaf 14.00h konden we terecht op ons appartement dus zaten we goed op schema. Dwars door Cannes langs de croisette, we waren er bijna... Nog even genieten en dan stonden we oog in oog met onze jongste dochter, Sofie, het was 13h35. Even bijpraten en dan naar ons appartement, uitpakken, even alles checken. En dan een Pan bagnat gegeten op ons terras.
Geweldig, we hebben het gehaald en voelen ons super goed. We zijn heel tevreden, en ookeen beetje trots dat het gelukt is.
Vandaag in totaal 61 km afgelegd.
Totaal aantal km 1340 in 12 dagen... Een prachtige ervaring die we aan iedereen kunnen aanbevelen, als jullie willen vertrekken, wij kunnen zorgen voor tandem, gps, route, enz. ...Groetjes
Yves & Veerle

1 opmerking:

  1. Hey Veerle & Yves,
    Fantastich hetgeen jullie gepresteerd hebben, nen dikke proficiat. We hebben met veel belangstelling jullie verloop van dit avontuur gevolgd, en vonden het fantastich. Geniet nu maar van een weekje welverdiende rust.
    Groetjes, Julienne & Richard

    BeantwoordenVerwijderen