zondag 10 juli 2011

Zesde dag, (halve rustdag) van Athee naar Pulligny Montrachet

Heerlijk geslapen in onze African room, ontbijt kon pas vanaf 8h30, dus langer geslapen. Heerlijk ontbeten samen een koppel uit Gent en als we klaar waren met ontbijt bracht onze lieve gastvrouw, Michelle, onze was netjes gevouwen. We wilden dan afrekenen en vertrekken als het echt serieus begon te regenen, dus maar even wachten. Maar het stopte niet, dus om 10h30 toch maar vertrokken in de regen. Het ging goed,zelfs in de regen was het een mooie belevenis, prachtige natuur, mooie kleine dorpjes. We gingen goed vooruit en rond de middag stopte het met regenen, dan waren we op circa 12 km van Beaune. Dus jasjes uit en de laatste kilometers naar Beaune aangevangen. Eens in Beaune, na 57 km, daar lekker op een terrasje een slaatje gegeten en even gerelaxt. Dan weer vertrokken richting eindbestemming, nog een prachtig stukje door de wijngaarden. Om 15h30 aangekomen en weer super vriendelijk ontvangen. Fiets afgeladen, massage, douche en dan tegen 17.00h op de thee bij John en Celine. Tegen die tijd was de zon er helemaal terug, weer genieten op het terras met lekkere cake en thee.
Straks nog wat info over het avondeten...

Na de thee nog even gezellig gebabbeld met Australiƫrs, Zwitsers en een stel Engelsen. Dan een wandelingetje door het dorp en avondeten in het kleine restaurantje over het plein. Weer heerlijk gegeten, nog even rond het pleintje gewandeld en dan slapen.
Morgen kunnen we pas om 9.00h ontbijten, dus eerst alles inpakken en dan weer vertrekken voor weer een avontuur

Samenvatting van de dag:
Vertrokken om 10h30 en aangekomen om 15h30
- totale afstand: 67 km
- gem snelheid: 21 km/h
- gem hartslag Yves: 127 b/min

1 opmerking:

  1. herbert Vandueren11 juli 2011 om 07:46

    Doe zo verder! volgen hier je blog elke dag! leuk te weten waar jullie uithangen :-) nu nog foto’s dat zou het compleet maken! en nee Yves nie van uw zeer achterwerk!
    greetings

    BeantwoordenVerwijderen