zaterdag 9 juli 2011

Vijfde dag, van Contrexeville naar Athee

Alweer een goede nachtrust, uitgebreid ontbijt, alles ingepakt en om 8h50 vertrokken. Het weer zag er goed uit, we zijn ineens onze gps route gevolgd, het zou een trip van 128 km worden.
De gps stuurde ons langs onverharde wegen, maar schitterend landschap. Tegen 11.00h waren we in Bourbonne les Bains. Daar begon het te regenen en wij hebben daar voor alle zekerheid bij de bakker en bij de 'plaatselijke supermarkt' onze inkopen gedaan. Hier stond de km teller op 32 km. Dan weer vertrokken, het regende nog steeds maar niet erg hard, om 12h45 zijn we dan gestopt om te eten onder een prachtige lindenboom, dan hadden we 55 km op de teller. Tijdens ons middagmaal begon het harder te regenen, we zijn dan iets voor 14.00h vertrokken in de regen. We hadden vandaag iets minder tegenwind, maar kregen de regen in de plaats. De weg vervolgde langs prachtige landschappen, dan weer droog, dan weer een beetje regen...
Onderweg nog even gestopt bij een apotheker, mijn achterwerk doet behoorlijk pijn. Stom, gewoon door verkeerde fietsbroek de derde dag. Zalf gekocht en weer op de fiets. De laatste 8 km begon het weer te regenen, we zijn dan uieindelijk om 17.30 gearriveerd, in totaal 130 km gereden. De tweede helft van de dag hebben we dus een stuk sneller gereden, al bij al wel een mooie rit, alleen spijtig van de regen.

Samenvatting v d dag:
- Vertrokken om 8h50 aangekomen om 17h30
- Totale afstand: 130 km, totale fietstijd 6h53
- gem. snelheid: 19 km/h
- max snelheid: 58 km/h
- gem. hartslag Yves: 130 b /min

Dat was het voor vandaag, nu gaan we slapen in onze 'African room'

1 opmerking:

 1. Onze Filip heeft onze pc ingesteld dat we een
  reactie kunnen doen op uw verslag.
  Het is te hopen dat uw achterwerk het volhoud.
  We hebben mijn verjaardag met de kinderen goed
  gevierd.
  Wij volgen de reis van achter ons scherm dit is heel plezant.
  Groetjes moeke en voke

  BeantwoordenVerwijderen